GZ is lichaams Chemisch Co., Beperkte ziel Beste Kwaliteit, Veilige Verpakking, snel Verschepende, Concurrerende Prijs en Betrouwbaar na het verkopen van de dienst.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Online het winkelen
Thuis

GZ Body Chemical Co., Limited

GZ Body Chemical Co., Limited

1 2 3
GZ Body Chemical Co., Limited GZ Body Chemical Co., Limited GZ Body Chemical Co., Limited
Our factory Our lab Our lab
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GZ lichaams Chemisch Co., Ltd
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 7,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

GZ is lichaams Chemisch Co., Ltd een professionele en achtenswaardige onderneming. Wij hebben ons in high-tech farmaceutische die producten gespecialiseerd ook als GZ-LICHAAM, LMC worden bekend. Wij worden gewijd in het wetenschappelijke onderzoek en de productie van Steroid ruw poeder, brachten het Anabole Steroïden ruwe poeder evenals velen grondstof met elkaar in verband die zoals bodybuilding supplement gebruikte.

De laatste jaren, worden onze producten, hoofdzakelijk steroïden raws uitgevoerd goed in de V.S., Canada, Brazilië, het UK, Duitsland, Griekenland, Italië, Australië en veel andere gebieden. Ons bedrijf bereikt hoge reputatie onder onze oude en nieuwe cliënten door de hoogste kwaliteit, de beste prijs, snel en de veilige levering evenals de uitstekende klantenservice.

Wij werken voor etc. maken reeksproducten, hoofd voor HGH, Sterois, Peptide, Botox.

 

Beperkt Co. van GZ Bodychemical, werd opgericht in 2008, dat zich hoofdzakelijk in het onderzoeken, het ontwikkelen zich en productie Farmaceutische tussenpersonen specialiseert, zuivert Chemisch product en Pesticidetussenpersonen. Wij bezitten geavanceerd productiemateriaal. De hoofdproducten zoals Meglumine, n-Octyl-D-Glucamine, Benzylamine en zijn reeks, Sesamol, Quetiapine-Fumarate hoofdtussenpersonen hoofdtussenpersonen, 4-Hydroxypiperidine, hoofdtussenpersonen enz. zijn van Tebuconazole lange tijd verkocht overzee, werden wij genoten in binnen- en buitenland van een uitstekende marktreputatie allebei. Jarenlang, hebben wij lange en gunstige samenwerkingsverhouding met vele wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, bijvoorbeeld de Farmaceutische Universiteit van China, het Instituut van Shanghai van Organische Chemie en Dalian-Instituut van Chemische Fysica evenals andere wetenschappelijke onderzoekorganisaties gevestigd. Voorts werden wij vermeld als gekwalificeerde leverancier met verscheidene belangrijke internationale chemische of farmaceutische bedrijven. De hydrogeneringsreactie (de waaier van de hydrogeneringsdruk kan van 0 aan 15MPa worden gevarieerd, en de reactietemperatuur wordt gecontroleerd van 0℃ aan 300℃) is één van onze specialiteiten. Wij hebben ISO9001 overgegaan: 2000 Kwaliteitssysteem, en ontworpen volgens de eis ten aanzien van GMP en ISO14001 voor onze nieuwe de bouwinstallatie, die een stevige stichting op APIs in de toekomst zal maken. Leidend door de internationale markt, afhankelijk van de wetenschapsverbetering, die onze voordelen uitoefenen, zullen wij meer kwaliteitsproducten en uitstekende dienst van ganser harte voor onze klanten verlenen. Voorts zouden wij willen met vrienden samenwerken die over de hele wereld voor een gezamenlijke bloeiende ontwikkeling streven.

China GZ Body Chemical Co., Limited Bedrijfsprofiel 0
China GZ Body Chemical Co., Limited Bedrijfsprofiel 1
China GZ Body Chemical Co., Limited Bedrijfsprofiel 2
China GZ Body Chemical Co., Limited Bedrijfsprofiel 3
China GZ Body Chemical Co., Limited Bedrijfsprofiel 4
China GZ Body Chemical Co., Limited Bedrijfsprofiel 5


 

Contactgegevens
GZ Body Chemical Co., Limited

Contactpersoon: Mr. Allen

Tel.: 86-17620351346

Fax: 86-20-8352-0187

Direct Stuur uw aanvraag naar ons