GZ is lichaams Chemisch Co., Beperkte ziel Beste Kwaliteit, Veilige Verpakking, snel Verschepende, Concurrerende Prijs en Betrouwbaar na het verkopen van de dienst.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Online het winkelen
Thuis ProductenRuwe Anabole Steroïden

Snakken de Igtropin Ruwe Anabole Steroïden - R3 IGF - 1 Wit Poedertype van 100iu/van de Uitrusting

Snakken de Igtropin Ruwe Anabole Steroïden - R3 IGF - 1 Wit Poedertype van 100iu/van de Uitrusting

Igtropin Raw Anabolic Steroids Long - R3 IGF - 1 100iu / Kit White Powder Type
Igtropin Raw Anabolic Steroids Long - R3 IGF - 1 100iu / Kit White Powder Type Igtropin Raw Anabolic Steroids Long - R3 IGF - 1 100iu / Kit White Powder Type Igtropin Raw Anabolic Steroids Long - R3 IGF - 1 100iu / Kit White Powder Type Igtropin Raw Anabolic Steroids Long - R3 IGF - 1 100iu / Kit White Powder Type

Grote Afbeelding :  Snakken de Igtropin Ruwe Anabole Steroïden - R3 IGF - 1 Wit Poedertype van 100iu/van de Uitrusting Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GZ Body Chemical
Certificering: ISO9001
Modelnummer: CAS 9002-72-6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Foiled of zoals gevraagd
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 5000 doos/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Igtropin, IG Analyse: Zuiverheid 99,7%
opslagruimte: Koele voorraad Vorm: Witte Vorst - droog Poeder
betalingstermijn: WestUnion, MoneyGram, Bankoverdracht en Bitcoin Beleid: het vrije reshipping
whatapp: +8617620351346 Scheepvaart termijn: EMS aan uw deur, FEDEX, DHL, EUB, ETK, HK EMS, Speciale lijn
belangrijkste markt: De V.S., Frankrijk, het Duitse UK, India, Malasia, Tailand, Europa etc. van: China
Hoog licht:

hgh ruw poeder

,

Wettelijke Mondelinge Steroïden

Ruwe Anabole Steroïdenpeptide Igtropin lang-R3 igf-1 IGTROPIN met Etiket 100iu/kitSnelle details:

 1. Igtropin
 2. Alias: Lang-R3, igf-1
 3. MF: C20H28O2
 4. Mw: 300.44
 5. Zuiverheid: 99.4%
 6. Verschijning: Wit Poeder
 7. Rang: Farmaceutische Rang
 8. Opslag: Gesloten, onder 2 behoud ~ 8℃
 9. Fabrikant: Hezhong
 10. Pakket: 100mcg (0.1mg) *10vials/kit
 11. Gebruik: Verhogend de prestaties van de menselijke aminozuuruitwisseling, het hogere niveau van eiwitsynthese, de synthese van verhogingsrna, die vervoer dat van glucose en vet metabolisme vergemakkelijkt, de generatie van proteïne bevordert, vermindering van eiwitanalyse.


Beschrijving:

Igf-1 LR3 is een 83 aminozuuranalogon van mens igf-1 dat is gewijzigd om een 13 aminozuuruitbreiding op zijn n-Eindpunt en de substitutie van een Arginine aminozuur voor Glutamine bij positie 3 te omvatten. Terwijl igf-1 LR3 van de volledige menselijke igf-1 opeenvolging wordt samengesteld, hebben deze wijzigingen de LR3-versie om meer machtig teruggegeven te zijn dan in vitro en levende igf-1. Het resultaat van deze wijzigingen is dat igf-1 LR3 niet zo sterk aan IGFBPs bindt, die de biologische acties van igf-1 wijzigen. Resultantly, igf-1 LR3 bindt aan het type 1 igf-1 receptor met gelijkaardige affiniteit aan dat van wild type igf-1, maar met hogere biologische activiteit en heeft verscheidene voordelen over recombinante insuline.

De aanvulling van zoogdiercelculturen met Lange R3 igf-1 bij een veel lagere concentratie resulteert in meer hoogst opgeheven productiviteit dan met standaardconcentraties van insuline en/of norm igf-1. Igf-1 LR3 kan beter om de type 1igf receptor te bevorderen en zo een hoger niveau van activering te veroorzaken van het intracellular signaleren, die van het bevorderen van celproliferatie en de remming van apoptosis de oorzaak is.

Dosering:

Deze geneeskunde bevindt zich want insuline-als de groei factor 1 vergelijkbaar in moleculaire bouw met insuline is. Igtropin (lang-R3
Igf-1) speelt een belangrijke rol in kinderjaren het groeien en blijft om anabole resultaten in gegroeide mensen te hebben. Deze vorm is een regelmatige ingredientthat wordt vervaardigd in het menselijke lichaam ook is op zijn hoogste natuurlijke niveaus in puberteit. In de jeugd is grootste verantwoordelijk voor de natuurlijke spiervooruitgang die gezien tijdens deze weinig jaren. Er zijn vele veranderde gevolgen die deze drug in het menselijke organisme doet. De beste huidige lengte voor een cursus van Igtropin (lang-R3 igf-1) is 50 dagen en 20-40 dagen weg.

Het meeste meningsverschil dat lang-R3 igf-1 omringt is de actieve dosis IGF. De meest gebruikte dosissen strekken zich tussen 20mcg uit elke dag dag aan dag aan 120mcg. IGF is enkel verkrijgbaar door het milligram, zal één mg u een 50 dagcursus bij 20mcg dagelijks geven, zal 2mg u een 50 dagcyclus bij 40mcgdaily geven, zal 3mg u een 50 dagcursus bij 60mcgevery-dag geven, en 4mg zal u een 50 dagcyclus bij 80mcg/day etc. geven. De maatregelenkwestie draait hoofdzakelijk rond hoeveel geld moet besteden u; de overvloed van mensen kiest de laagste hoeveelheid van 20mcgday tegen dag en is gelukkig met de resultaten.

Gebruik:
 

Hoe te gebruiken

Anti-veroudert: 2iu-4iu dagelijks
Vet verlies: 4iu-8iu dagelijks
De spierbouw: 8iu-24iu dagelijks
* De meeste mensen volgen één van de volgende protocollen:
- Elke daginjecties
- Elke daginjecties, met 2 dagen van elke 6de dag (a.k.a. 5 dagen, 2 dagen weg)

- Afwisselende daginjecties - op deze wijze is de genomen dosis elke andere dag dubbel dat van "" Elk protocol van de daginjectie "".


Hoe Igtropin (lang-R3 igf-1) wordt genomen?

Deze voorbereiding is opperste stroom wanneer beheerde onderhuidse en ingespoten 1-2times dagelijks bij uw huidige dosis. De beste tijd voor injecties is of in de ochtend en/of in een keer na spier opleiding (indien gebruikt voor de lichaamsbouw).

De doeltreffendste lengte voor een cursus van Igtropin (lang-R3 igf-1) is 50 dagen en 20-40 dagen weg.
Beheer dosissen die van 60mcg tot 120mcg per dag in gedeelde dosering 1 injectie in de ochtend uitrekken ook opnieuw in bedtijd. Overschrijd nooit 120mcg in een dag. Disolve elk flesje door 1ml van water voor injectie. Spuit dag aan dag keer 2 in. Het is belemmerd beheert Insuline voor de nachtinjectie die van IGF1.by insuline in de ochtend neemt u de IGF1'S-halveringstijd aan 12 uren verlengt en dan een 6 uurinjectie neemt, zou u fijn moeten zijn.

Hete verkopende punten:
 

Jintropin-0501 (10iu*10vials) /kit Min ordehoeveelheid
Kigtropin-0502 (10iu*10vials) /kit 100iu van één uitrusting
Taitropin-0503 (10iu*10vials) /kit 100iu van één uitrusting
Hygetropin-0504 (10iu*10vials) /kit 100iu van één uitrusting
Hygetropin-0505 (10iu*10vials) /kit 100iu van één uitrusting
Riptropin -0506 (10iu*10vials) /kit 100iu van één uitrusting
Rentropin -0507 (10iu*10vials) /kit 100iu van één uitrusting
Ansomone-0508 (10iu*10vials) /kit 100iu van één uitrusting
HGH (Groene, gele, zwarte, rode, bruine, blauwe bovenkanten) - 0509 (10iu*10vials) /kit 100iu van één uitrusting


Snakken de Igtropin Ruwe Anabole Steroïden - R3 IGF - 1 Wit Poedertype van 100iu/van de Uitrusting 0
Snakken de Igtropin Ruwe Anabole Steroïden - R3 IGF - 1 Wit Poedertype van 100iu/van de Uitrusting 1
Snakken de Igtropin Ruwe Anabole Steroïden - R3 IGF - 1 Wit Poedertype van 100iu/van de Uitrusting 2

Waarom u ons kiest:
 

Beste prijzen. Hoog - de kwaliteit betekent geen duurte. De producten die wij worden gemaakt in China hebben aangeboden, zodat die zijn zij veel goedkoper dan Genotropin of Humatrope in Europa wordt geproduceerd en de V.S. toe te schrijven aan lage productieuitgaven in China. Het grootste deel van onze klanten zijn bodybuilders en zij te hoeven niet om 500-800 $ voor 100 IU van Genotropin te besteden, zult u gelijke kwaliteit goedkoper 2-3 keer krijgen.
Opslagvoorwaarden. Geproduceerd gebruikend liophilisationtechnologie (het vriesdrogen) en flesjes zijn vacuümverpakt - daarom kunnen onze producten buiten de koelkast zonder enige schade aan product worden opgeslagen.
GMP certificatie. GMP is het meest vertrouwde op systeem van geneeskundecertificatie.
Druk levering uit. Zoals u het weet is deze producten een breekbare substantie en moeten snel worden geleverd. Wij gebruiken diverse uitdrukkelijk om aan uw deur binnen 3-7 werkdagen zo spoediger te leveren aangezien wij kunnen.
Het VRIJE VERSCHEPEN op 10+-uitrustingen. Als u tot 10 punten en meer opdracht geeft, kostenloos zal uw orde worden verscheept.
Wij verschepen wereldwijd.
ZEER discrete verpakking. Wij pakken zeer en vermelden binnen nooit discreet farmaceutische inhoud in. Om deze reden, tot nu toe hebben wij bijna NUL beslagleggingen leverend tot nu.
Vrije reship in het geval van beslaglegging. Hoewel wij het zeer hoge tarief van de succeslevering - 100% aan de V.S. en het UK en 98% aan Europa hebben, kostenloos zullen wij reship uw pakket als het door douane heeft gegrepen.
Bulkkorting en speciale termijnen voor resellers. Als u massa opnieuw verkopen of zou willen kopen, kunnen wij u voor nadere informatie verstrekken vrij aardige kortingen, pls contact Doris.
Vrij overleg. Één van beiden u reeds is of niet nog onze klant, kunt u om een overleg vragen en uitvoerige adviezen krijgen over producten.
Uitstekende klantenondersteuning. Dit is het ding wij van het trotsst zijn: u kunt ons van 8 AM aan 10 PM (de tijd van China) en tijdens dit periodeantwoord elke e-mail binnen 20 minuten gemiddeld bereiken. Controle het op dit ogenblik - CONTACTEER de V.S. als u om het even welke vragen hebt.


Contacteer ons:

Snakken de Igtropin Ruwe Anabole Steroïden - R3 IGF - 1 Wit Poedertype van 100iu/van de Uitrusting 3

Contactgegevens
GZ Body Chemical Co., Limited

Contactpersoon: clara

Tel.: +8617620351346

Direct Stuur uw aanvraag naar ons